Da click aquí para la version en Español

Ook dit jaar kunnen we gelukkig weer rekenen op onze sponsors, waardoor we de kaartjes, ondanks alle prijsstijgingen, toch betaalbaar hebben weten te houden. Voor 800 peso pp (all inclusief) kunt u er ook bij zijn. We sluiten de verkoop (onaangekondigd) als we vol dreigen te lopen, reserveer uw kaartje(s) dus op tijd.

De ontvangst is tussen 19.30 en 20.00 uur. Er is geen receptieruimte en de stoel/tafelkeuze is vrij. Mocht u dus voorkeur hebben voor een tafel, of met meerdere personen aan een tafel willen zitten, is het aan te raden om op tijd te komen. Wel worden er enkele tafels gereserveerd voor onze sponsors. Het is ook mogelijk zelf een volledige tafel te reserveren, middels een betaling in één keer voor alle personen. De tafels zijn in principe voor 8 personen, 9 personen zou ook nog net kunnen, maar 10 personen wordt wat krap.

Het diner begint om 21.00 uur. Indien u een vegetarische versie van het menu prefereert, of andere dieetwensen heeft, verzoeken wij u kontakt met ons op te nemen via; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Qua dress code willen we het graag luchtig en vrolijk houden. Het thema is breed genoeg om daar op allerlei manieren invulling aan te geven. U kunt zich bijvoorbeeld laten inspireren door het roemruchte historische verleden van Acapulco (piraten, Manila Galleon, China Poblana), of door de legendarische (film)sterren die de badplaats aandeden (Elvis, Ursula Andress, María Félix, Frank Sinatra). En anders is daar nog altijd de Love Boat en alles wat met de zee (Neptunes, zeemeerminnen, matrozen) en een tropisch strand te maken heeft (hawaïhemden, fleurige jurken, badmutsen, zonnebrillen, zonnehoedjes, slippers, bloemetjesslingers etc.). Wij zouden het zeer waarderen als u creatief ten tonele verschijnt. Voor de meest originele outfit hebben wij een prijs in petto, dus laat uw fantasie de vrije loop!

Klik hier voor info over hoe kaartjes te kopen 

Voor meer informatie en/of vragen kunt u mailen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Wij verheugen ons op uw komst.

Veel groeten van de feestcommissie

 

 

Indien u met de auto komt heeft de Club Naval (verplichte) valet parking (ca. 50 peso per auto).

 

Met dank aan onze sponsoren:
sponsors