De Nederlandse Vereniging in Mexico is in 1907 opgericht met als doel om Nederlanders in Mexico bij elkaar te brengen. Na honderd jaar is dit nog steeds geldig: ook vandaag de dag organiseren wij regelmatig activiteiten waarbij Nederlanders samenkomen. Zo houden we jaarlijks terugkerende evenementen als een tennistoernooi, BBQ, het Oranjefeest, de Sinterklaasviering en verder organiseren we een borrel op iedere laatste vrijdag van de maand. 

In Mexico Stad organiseert de Vereniging natuurlijk ook speciale bijeenkomsten zoals het gezamenlijk kijken naar de wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het bezoek van bijzondere Nederlanders aan Mexico.

 

Het lidmaatschap van de Vereniging bedraagt $500 Pesos per jaar per familie. Gemiddeld zijn er ongeveer 50 families die ons werk steunen. Om de activiteiten te organiseren is geld nodig en dankzij deze betalende leden kunnen we dat goed doen. Betalende leden krijgen ook altijd korting of iets speciaals: voor wat hoort wat.

 

Lidmaatschap kunt u overmaken naar rekening: 

Henricus S F van Nuland

Banamex: CLABE Interbancaria 002180065073332396

Referentie: UW NAAM

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

of contant op de komende activiteit, borrel of feest.

all